Pandurii a perfectat amicale cu Hermannstadt şi CS Mioveni

Pandurii Târgu Jiu se pregăteşte pentru un nou sezon de Liga 2 şi trece prin aceleaşi greutăţi din fiecare an, cu formarea unei noi echipe. Antrenorul Adrian Bogoi a anunţat că a creionat programul de pregătire şi că a perfectat o serie de jocuri amicale, primele fiind cele cu Hermannstadt Sibiu şi CS Mioveni.

Pentru că mulţi dintre jucătorii de bază au părăsit echipa din Târgu Jiu în această vară, antrenorul Adrian Bogoi va avea din nou o misiune dificilă, aceea de a forma o nouă echipă şi un lot corespunzător pentru Liga 2.

În acest moment, Pandurii are în lot 24 de jucători, dacă este inclus şi Bogdan Dănăricu, aflat în perioada de recuperare, dar la antrenamente Bogoi are doar 23 de jucători dintre care jumătate sub 18 ani, foarte mulţi dintre ei chiar de 16 ani. „Am început pregătirea cu un lot de 23 de jucători, cu foarte mulţi tineri şi mă refer la cei veniţi de la juniori. Jumătate din echipă în momentul de faţă este formată din jucători de 16 ani, şi cei care au mai prelungit contactele dintre cei vechi, cam aceasta este alcătuirea echipei în acest moment”, a explicat antrenorul pandurilor care are în lot acum şapte jucători de 16 ani, doi de 17 ani şi unul de 18 ani, restul jucătorilor având puţin peste 20 de ani.

Bogoi a efectuat cu echipa câte un antrenament pe zi de la revenirea la pregătire, pentru reacomodarea la efort, iar de săptămâna viitoare  tehnicianul anunţă un stagiu centralizat de pregătire, la baza proprie de antrenament: „În mare mi-am creionat perioada de pregătire precompetiţională, până la începerea campionatului şi am vrea, de săptămâna viitoare, să intrăm într-un cantonament de pregătire centralizat şi avem şi două meciuri deja fixate. Sâmbăta viitoare vom juca cu Hermannstadt Sibiu, un meci contra unei formaţii din Liga 1, iar cu o săptămână înainte de debutul campionatului am stabilit un meci amical cu CS Mioveni”.  

Vizualizări: 566

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: