Şedinţă AGA la Pandurii, se primesc noi acţionari

Pandurii aşteaptă sprijin de la autorităţile locale pentru a putea forma o echipă competitivă şi pentru a ataca din nou promovarea în Liga 1. Pentru vineri, 28 iunie, este programată o şedinţă a acţionarilor clubului pentru a discuta acest aspect, dar şi pentru a se vota primirea de noi membri asociaţi.

Pandurii se află din 2016 în insolvenţă, de atunci echipa gorjeană retrogradând din prima ligă şi salvându-se cu greu de la retrogradare, mai ales din cauza problemelor financiare. De fiecare dată antrenorul Adrian Bogoi a făcut minuni cu o echipă foarte tânără, schimbată cam la fiecare şase luni şi a reuşit salvarea de la retrogradare. Nu se ştie ce va putea reuşi Bogoi cu o echipă mai experimentată, dar şi cu puţină stabilitate financiară, dar având în vedere că a salvat echipa de fiecare dată când nimeni nu mai credea, ar merita o şansă de a lupta şi pentru un obiectiv mai îndrăzneţ.

Deocamdată tehnicianul spune că aşteaptă stabilitate şi în ceea ce priveşte lotul, şi în privinţa bugetului: „Aşteptăm şedinţa autorităţilor locale de vineri, când am înţeles că o să se implice la echipă şi Primăria şi Consiliul Judeţean, şi, în funcţie de ce se va discuta vineri, şi mă refer în primul rând la bugetul care trebuie alocat echipei, putem să formăm şi o echipă competitivă. Va avea loc şi o şedinţă AGA şi, în funcţie de ce se va discuta acolo, vom şti ce avem de făcut. Sunt foarte multe lucruri de discutat şi trebuie făcute foarte multe lucruri într-o perioadă scurtă de timp. Iar lotul pe care îl avem în momentul de faţă nu poate să facă faţă Ligii a doua”.

Şi preşedintele Adunării Creditorilor, Marin Condescu, s-a arătat optimist în ceea ce priveşte viitorul echipei, mai ales că s-au găsit şi alţi acţionari dispuşi să se alăture conducerii echipei Pandurii la şedinţa de vineri: „Dacă vom avea Primăria şi Consiliul Judeţean lângă noi, şi cred că se va realiza acest lucru, dar şi societăţile private care vor veni ca şi membri asociaţi la Pandurii, anul acesta vom forma o echipă puternică pentru a avea ca obiectiv promovarea. Domnul administrator special Marin Golea a deschis porţile clubului în acest sens pentru a primi noi acţionari din zona privată alături de Pandurii”.

Majoritatea echipelor din Liga 2 sunt finanţate de Primării locale sau Consilii Judeţene, şi chiar şi unele din prima ligă, iar Pandurii a mai avut parte de sprijin în trecut din partea Primăriei Târgu Jiu şi a Consiliului Judeţean.

Vizualizări: 1,990

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: