Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Iliescu – în aşteptarea unui verdict

Fostul director comercial al Complexului Energetic Rovinari aşteaptă azi un verdict în procesul pe care îl are cu unitatea. Gheorghe Iliescu merge la Tribunal pentru a fi prezent la cel de-al optulea termen pe care instanţa l-a acordat în litigiul deschid de acesta în toamna anului trecut. Magistraţii trebuie să decidă în privinţa eventualei reîncadrări pe postul de conducere a fostului director, Iliescu susţinând că a fost îndepărtat abuziv din funcţie. Consiliul de Administraţie a decis în luna mai a anului trecut să modifice organigrama unităţii şi să transforme postul de director comercial într-unul de director pentru afaceri intercooperatiste.

Gheorghe Iliescu era în concediu medical în acea perioadă, el susţinând mereu că Ion Surdu, cel care i-a urmat în funcţie, avea atribuţiuni asemănătoare cu ale sale. Avocaţii Casei Şova au reuşit după şapte termene să depună la dosar fişa postului şi organigrama în baza căreia a fost schimbat fostul director comercial. Acesta speră acum că instanţa îi va da dreptate, mai ales că demiterea lui a coincis în mai 2008 cu două anchete demarate de DNA Târgu Jiu la Rovinari. Iliescu are calitatea de martor în dosarele respective, dosare despre care nu s-a mai auzit nimic de câteva luni bune. Între timp, DNA a început la Rovinari încă o anchetă, cea generată de declaraţiile unui om de afaceri american, care susţine că a dat mită pentru a-i fi cumpărate produse ale firmei sale, în arhiva complexului energetic nefiind descoperit însă vreun document compromiţător.

Vizualizări: 65

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: