Împăcarea din PSD. Primar: Am demonstrat că nu partidul m-a ținut în funcție. Pot câștiga alegerile oricum

Primarul din comuna Bustuchin, Ion Ciocea, a revenit la partidul de suflet. Conducerea PSD a anunțat printr-un comunicat de presă că Ion Ciocea va candida la alegerile viitoare din partea Partidului Social Democrat la alegerile de la anul. Edilul din Bustuchin a candidat din partea PRO România la ultimele alegeri și a câștigat detașat, lucru care i-a întărit convingerea lui Ciocea că nu partidul l-a făcut primar.


Din cauza unor neînțelegeri în interiorul Partidului Social Democrat, care au avut loc în momentul în care Mihai Weber a preluat conducerea formațiunii politice, Ion Ciocea a părăsit barca și a făcut pasul către alt partid.


Se pare că edilul din Bustuchin a clarificat neînțelegerile avute cu cei de la PSD și revine în partid. ”Pot să explic totul foarte bine și elegant. Este momentul să dăm deoparte răutățile pentru că gorjenii au nevoie de stabilitate. Avem nevoie de un Guvern stabil. Am discutat și am înțeles că nu domnul Mihai Weber sau Cosmin Popescu au fost de vină pentru situația creată, ci acei membri care acum nu mai sunt la PSD. M-au sunat și restul primarilor PSD și am discutat mult. Eu am demonstrat că nu aveam nevoie de PSD ca să câștig alegerile.  Pe linie politică și de administrație, am demonstrat că nu partidul m-a ținut în funcție și m-a ajutat. Am înțeles că trebuie să fac pasul acesta și să lăsăm deoparte răutățile”, a declarat Ciocea pentru Pandurul.  

Vizualizări: 2,671

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: