Impresionați de focul de artificii: Mă simt în altă țară! - VIDEO

Mii de târgujieni au petrecut Revelionul în aer liber. Au filmat focul de artificii care i-a impresionat mai ales că, de această dată, spectacolul a fost unul mai amplu și artificiile au fost lansate chiar de pe gheața formată pe Jiu, în apropierea insuliței. În acest an, municipalitatea a decis să renunțe la concerte și să investească banii în jocul de artificii.

Preț de zece minute, toată lumea a fost cu ochii spre cer. „Este spectaculos. Nu am mai văzut așa ceva la Târgu Jiu până acum”, a spus o târgujiancă. „Mă simt de parcă aș fi în altă țară. Foarte frumos a fost focul de artificii. Cred că a meritat toți banii. Nu a mai fost așa frumos de Revelion la noi până acum”, a spus o altă tânără.

„M-a impresionat focul. Am filmat tot momentul. A fost ceva chiar pe bune, îl putem numi foc de artificii. A fost inedit că am văzut că au pornit artificiile și de pe marginea apei. Foarte frumos”, a spus un alt târgujian.

În acest an, autoritățile au decis să renunțe la concertele din centrul orașului și să-și concentreze resursele pe focul de artificii. „A fost ceva inedit. Am încercat să găsim cea mai bună soluție și un spectacol de calitate. Asta ne-am dorit să le oferim târgujienilor, turiștilor și cuplurilor care s-au cununat la Poarta Sărutului. Am văzut și tineri din Asia pe digul Jiului și care au admirat artificiile și au fost extrem de încântați de ceea ce au văzut”, a explicat primarul Marcel Romanescu.

Vizualizări: 3,757

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: