Revelion în aer liber în mai multe orașe din Gorj

Gorjenii care petrec Revelionul în familie sunt invitați la concerte și focuri de artificii. În mai multe localități, vor avea loc spectacole urmate, la mizeul nopții, de explozii de lumină și culoare. Unul dintre cele mai spectaculoase evenimente este așteptat la Târgu Jiu, unde autoritățile au renunțat la concerte, dar au promis un foc de artificii inedit.

Primarul Marcel Romanescu a anunțat târgujienii că vor putea admira focul de artificii în apropiere de insulița Jiului. Focul de artificii va porni chiar de pe luciul apei. “Ne pregătim să pășim cu speranță în 2020, an care ne va rezerva multe surprize și care, la Târgu Jiu, va începe cu un foc de artificii magnific. V-am pregătit un spectacol deosebit și sunt nerăbdător să ne revedem, în noaptea dintre ani, pe digul din parc, în zona insuliței de pe Jiu, să ne bucurăm de o adevărată explozie de lumină și culoare, iar apoi să felicităm cele 9 cupluri care își vor uni destinele la Poarta Sărutului. Vă aștept cu drag!”, a fost anunțul lui Romanescu.

Trecerea în noul an va fi marcat și în alte localități din Gorj. La Târgu-Cărbunești, localnicii au fost invitați la o cupă de șampanie în aer liber și să admire focul de artificii: „Dragi cărbuneșteni, în data de 31 decembrie 2019, la ora 23.45, vă așteptăm în parcul din fața Primăriei Târgu-Cărbunești să închinăm un pahar de șampanie în cinstea noului an și să admirăm focul de artificii”.

La Turceni, pe lângă focul de artificii, localnicii vor avea parte și de un concert. „Primăria orașului Turceni vă invită marți, 31 decembrie 2019, începând cu ora 23, în amfiteatrul din zona centrală a orașului la Revelion 2020, să închinăm împreună un pahar de șampanie și speranțe noi pentru un an mai bogat în realizări alături de Dani Cotan, Bianca Sîrbu și Costel Cită”, a anunțat primarul din Turceni, Cristina Cilibiu.

Vizualizări: 2,226

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: