Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

În această seară, au început Zilele Elvira Godeanu

”Zilele Elvira Godeanu” au început în această seară, urmând ca, timp de o spătămână, trupe importante de teatru din ţară să urce pe scena teatrului din Târgu Jiu. Festivalul a fost deschis, vineri seară, de Teatrul Odeon din Bucureşti, cu spectacolul "Block Bach", pus în scenă de Răzvan Mazilu, de la ora 20.00. Sâmbătă, de la aceeaşi oră, actorii Teatrului Dramatic Elvira Godeanu vor prezenta musical-ul “Me and my Girl", în regia lui Achille Roseletti, iar duminică, 9 mai, de la ora 20.00, va avea loc un concert extraordinar susţinut de sopranele Daniela Vlădescu şi Bianca Ionescu.

Teatrul de Comedie va mai prezenta spectacolul “Revizorul” cu Horaţiu Mălăele şi George Mihăiţă, Teatrul Metropolis -"Peşte cu mazăre" cu Olga Tudorache şi Tamara Creţulescu, Teatrul Act prezintă “Acasă la tata”, cu Marcel Iureş, iar Teatrul Masca vine cu două spectacole: "Slugă la doi stăpâni"şi "Pierrot lunatecul".

Vizualizări: 57

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: