Văcarii despre mortul din câmp: Mâncau câinii din el

Descoperire macabră pe o pajişte din Câmpu Mare. Doi văcari au găsit ieri dimineaţă trupul unui bărbat decedat intrat în putrefacţie şi au anunţat imediat poliţia. Deocamdată nu se ştie identitatea bărbatului, însă cei care l-au descoperit cred că este un sătean din Bengeşti-Ciocadia, pe care l-au văzut acum câteva zile cu animalele în zonă. Cei care ar putea fi vecinii bărbatului spun că acesta nu avea familie şi de câteva zile nu l-au mai văzut. Poliţiştii încearcă acum să stabilească cine bărbatul, dar mai ales cauzele şi împrejurările în care acesta a decedat.

Trupul unui bărbat de aproximativ 40 de ani intrat în putrefacţie a fost găsit de doi văcari pe un teren din Câmpu Mare. Când au văzut cadavrul care începuse să se descompună oamenii s-au speriat şi au anunţat imediat poliţia. „Eram pe aici cu vitele şi am simţit un miros puternic. Apoi am văzut cadavru. Arăta ca un monstru. Mâncau câinii din el. Era în putrefacţie. M-am şi speriat când l-am văzut.  Era pe spate cu o boată şi o plasă în mână. Partea din spate a capului o avea mâncată de câini. Am anunţat imediat poliţia şi au venit să facă cercetări”, spune bărbatul care l-a găsit, Gheorghe Lungu.

N-a putut fi identificat

Pentru că era în stare de putrefacţie, oamenii nu şi-au putut da seama exact despre cine este, dar cred că este un sătean din Bengeşti-Ciocadia, pe care l-au văzut luni în zona respectivă cu vitele şi care nu se simţea prea bine. „Nu pot să spun că îl cunosc, dar cred că e un bărbat de aici din sat care are vreo 43 de ani. Luni l-am văzut cu vitele pe aici, şi de atunci nu mai ştiu de el. Dacă nu ar fi în stare de putrefacţie poate l-aş recunoaşte, dar eu cred că el este. Îl cheamă Gheorghe Ganţe. Dar dacă a murit de mult de ce nu i-a anunţat nimeni dispariţia?”, mai spune omul.

Nici vecinii celui care se presupune că a decedat nu l-au mai văzut de câteva zile şi nimeni nu ştia nimic de el, pentru că nu are familie. „Vecinul acesta al nostru, nu are pe nimeni. Avea o soră în altă comună şi se mai ducea pe la ea dar acum s-au certat. De luni eu nu l-am mai văzut. El se mai ducea cu vitele. Pur şi simplu a dispărut. Ultima dată l-am văzut când se ducea spre câmp cu o sticlă în mână. Aici stătea singur. Nu e însurat, nu are pe nimeni”.

ANCHETĂ

Poliţiştii Criminalişti au demarat o anchetă în acest caz pentru a se stabili identitatea bărbatului şi pentru a vedea cauzele şi împrejurările în care a survenit decesul acestuia, potrivit lui Constantin Cir, şeful Poliţiei Novaci. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost preluat de Serviciul de Medicină legală în vederea efectuării necropsiei.

Vizualizări: 193

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: