Crimă din gelozie! Şi-a găsit concubina goală şi a crezut că l-a înşelat

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale sub coordonarea unui procuror de caz cercetează cauzele şi împrejurările în care a decedat o femeie din comuna Câlnic. Simona Grecu a murit duminică noaptea în casa concubinului, iar rezultatele necropsiei au arătat că decesul a survenit în urma unor lovituri, nicidecum din cauza alcoolului, aşa cum credeau localnicii. Principalul suspect este concubinul femeii, care pe fondul consumului de alcool şi al geloziei a lovit-o pe femeie. În cursul zilei de azi procurorul va stabili dacă îl vor reţine pe bărbat pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri cauzatoare de moarte.

Simona Grecu avea 42 de ani şi de aproximativ două luni trăia în concubinaj cu un bărbat din satul Pieptani, Câlnic. Duminică după-amiază cei doi au băut la un prieten din satul Strâmba Jiu. La un moment dat bărbatul a plecat pentru o perioadă scurtă de timp de la prietenul lui, iar când s-a întors şi-a găsit concubina dezbrăcată. Gelos că aceasta ar fi putut întreţine relaţii sexuale cu celălalt bărbat a luat-o la bătaie. „Au venit amândoi şi au băut la vecinul meu de peste stradă. Concubinul ei a plecat, iar când s-a întors a găsit-o dezbrăcată. El este cam gelos şi a crezut că a întreţinut relaţii sexuale că vecinul meu şi a tăbărât pe ea să o bată. Îi dădea numai peste faţă, a doborât-o şi dădea cu picioarele în ea. Mi-a părut şi rău de ea că a leşinat-o cu bătaia, iar apoi a turnat trei găleţi de apă pe ea să-şi revină. După aceea nu mai ştiu ce s-a întâmplat”, povesteşte o vecină. 

Şi-a cărat concubina dezbrăcată cu căruţul prin sat

După ce şi-a lovit concubina a pus-o într-un căruţ şi a dus-o acasă unde, după câteva ore, femeia a decedat. „A adus-o acasă cam odată cu seara. Ei beau amândoi până nu mai ştiau de capul lor. A venit cu ea în căruţ. Era dezbrăcată şi a acoperit-o cu o cămaşă de-a lui. Îi flencăneau mâinile şi capul. La poartă a căzut în şanţ. El a ridicat-o cu un vecin şi au băgat-o în casă. Eu nu ştiu dacă mai trăia sau era beată”, spune o femeie.  Fiica bărbatului spune că concubina tatălui era o împătimită a alcoolului, dar până acum nu s-au certat niciodată. „Ea bea mult. Tatăl meu muncea toată ziua. Nu era gelos şi nici nu se certau. Acum nu ştiu ce s-a întâmplat.  L-am văzut când a adus-o acasă, dar trăia. Era ce-i drept bătută, dar nu cred că de tata. Noaptea a venit şi mi-a spus că a murit”.

RECUNOAŞTE

Bărbatul recunoaşte că a bătut-o, dar spune că a murit din cauza alcoolului. „Am găsit-o dezbrăcată cu bărbatul ală. Acolo nu am bătut-o, dar acasă i-am dat două palme. Era beată şi am crezut că a întreţinut relaţii sexuale cu ea. Când am adus-o acasă respira. A băut mult şi de aia cred că a murit. Vecinul meu Ulise m-a ajutat să o bag în casă. Noaptea a murit, cred că de la alcool“, spune Vasile Draica.

OPINII

Oamenii din sat spun că cei doi concubini consumau adesea băuturi alcoolice. Părerile sătenilor despre cei doi sunt împărţite. Unii spun că femeia era muncitoare. „Era o femei muncitoare. Era săracă, amărâtă, de pe la casa de copii. Nu se poate să o aducă acasă şi apoi să o omoare în bătaie. E păcat. Nu e animal. Femeia muncea de dimineaţa până seara prin sat. Ce era rău la ei că le aveau cu băutul”.

GELOZIE

Unii vecini spun că femeii îi cam plăcea viaţa şi umbla după bărbaţi prin sat. „Era cam umblăreaţă. Îi cam plăcea viaţa. Umbla pe la bărbaţi. Asta făcea toată ziua. Bea şi apoi pleca din bărbat în bărbat. Nu o  mai fi putut suporta“.

ANCHETĂ

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili circumstanţele în care a survenit decesul unei femei. Urmare a necropsiei efectuate s-a stabilit că victima prezintă un hematom şi multiple leziuni externe”

Daniel Tică, purtător de cuvânt IPJ Gorj

Vizualizări: 1,719

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: