Trei prostituate, din secţia de poliţie direct în stradă

Poliţiştii au depistat ieri în zona Parcului de la Coloana Infinitului trei tinere care acostau bărbaţii pentru a le oferi servicii sexuale contra cost. Femeile au fost conduse la sediul Poliţiei Municipale unde au fost amendate cu câte 500 de lei. Amenda poliţiştilor nu le-a speriat chiar deloc. Au ieşit cu zâmbetul pe buze din sediul poliţiei şi s-au întors în stradă să-şi facă meseria. Ş-aşa pierduseră mulţi clienţi...

Trei tinere de 19, 21, respectiv 23 de ani din Gorj, Dolj şi Giurgiu, au fost prinse de poliţişti în timp ce opreau bărbaţii în trafic şi contra cost le promiteau servicii sexuale. Oamenii legii le-au condus pe tinere la sediul Poliţiei Municipale unde le-au fost întocmite procese verbale şi le-au amendat cu câte 500 de lei, a declarat Daniel Tică, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

S-au întors la „serviciu”

Pentru aceste femei, amenzile nu au nicio valoare pentru că oricum nu le plătesc. Drept dovadă, tinerele care practică cea mai veche meserie din lume au ieşit din sediul poliţiei cu zâmbetul de buze şi bine dispuse. Fetele nici măcar nu au recunoscut că au fost sancţionate. „Nu ne-au dat amendă, ci doar avertisment. Şi ne-au adus aici pentru că nu aveam buletin, să ne facă acte de identitate, în rest nu au treabă cu noi”, spune una dintre fete.

După ce au plecat de la poliţie tinerele s-au întors înapoi pe stradă să-şi facă meseria, pentru că au nevoie de bani. „Am pierdut o grămadă de clienţi în timpul acesta cât am stat la poliţie. Acum ne-am întors la serviciu să facem bani. Cum poliţiştii au serviciul lor aşa îl avem şi noi pe al nostru. Oricum nu ne-au făcut nimic. Noi ne vedem de treaba noastră. Aşteptăm clienţii”, spun tinerele.

Vizualizări: 434

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: