Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Încă două țări ar putea adera la Uniunea Europeană

Uniunea Europeană ar trebui să deschidă negocierile pentru aderarea Albaniei şi Macedoniei de Nord, a informat Comisia Europeană miercuri, conform Politico. „Albania şi Macedonia de Nord au arătat o determinare puternică pentru a avansa în drumul spre UE şi au atins rezultate concrete”, a afirmat Federica Mogherini, Înalta Reprezentantă UE pentru Afaceri Externe, într-un comunicat.

„Având în vedere acest lucru, astăzi recomandăm ca Consiliul să deschidă negocierile cu Macedonia de Nord şi Albania”, a adăugat ea.

Decizia de a începe discuţiile de aderare trebuie să fie susţinută unanim însă de guvernele UE. Unele ţări, precum Franţa şi Olanda, s-au opus începerii negocierilor.

Berlinul, în schimb, a informat că doreşte ca UE să deschidă negocierile cu ambele naţiuni. Michael Roth, ministrul german pentru Afaceri Europene, a declarat miercuri că UE ar trebui să îşi respecte angajamentul de ale oferi ţărilor din Balcani posibilitatea de aderare.

Două ţări din vestul Balcanilor, Serbia şi Muntenegru, se află deja în discuţii cu UE privind aderarea.

Vizualizări: 1,503

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: