Terenurile de baschet ale CS Pandurii au fost distruse

Cele două terenuri de baschet amenajate de Guvernul României la Târgu Jiu şi date în administrare către CS Pandurii Târgu Jiu au fost distruse în urma ultimelor lucrări care au avut loc la stadionul din Târgu Jiu. Directorul CS Pandurii, Mihai Prunariu, arată acum spre primărie şi cei care au efectuat lucrările de la stadion şi cere refacerea terenurilor.

Terenurile de baschet ale CS Pandurii au rămas nefolosite timp de mai mulţi ani, deşi nu făceau parte din perimetrul ariei îngrădite de constructorii care au lucrat la stadion. Acestea au  intrat în administrarea Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu și erau folosite gratuit de către copiii din oraș sau pentru organizarea de campionate de streetball. Acum, după mai bine de cinci ani de când nimeni nu a mai avut acces în incintă pentru a putea folosi terenurile, acestea arată dezastruos, bucăţile de material plastic care compun terenul sunt sparte, terenurile sunt deformate de utilajele grele care au trecut peste ele, iar panourile de baschet sunt sparte. Cu toate că nu s-a trecut peste ele pe perioada construirii stadionului, acum, la lucrările din zonele exterioare utilajele au intrat nestingherite pe terenuri după ce gardul care le despărţea de zona de lucru au fost date jos.

Pe lângă utilajele de mare tonaj  care au trecut peste suprafaţa acestora, au mai fost depozitate în zona terenurilor materiale de construcție folosite la lucrările de la stadion.  „Aşa arată terenurile de baschet sintetice, mândria oraşului acesta din anul 2009. Aşa au avut grijă primăria şi firma care lucrează la stadion. Terenurile sunt ale clubului CS Pandurii şi au fost construite în 2009. Rusine!”, a scris Mihai Prunariu, directorul CS Pandurii, prezentând public dezastrul de la terenurile clubului.  

„Clubul le-a pus la dispoziție gratuit tuturor celor care au vrut să joace baschet. Guvernul a dat bani pentru construirea lor. Ne batem joc de o investiție a statului. La inaugurare a fost prezentă inclusiv președinta FR Baschet, doamna Carmen Tocală.  La începerea lucrărilor la noul Stadion Municipal au fost aprobate hotărâri de guvern prin care autoritățile se obligă să aducă totul la starea inițială. Pentru asta ne luptăm, dar unii vor să uite ce au semnat“, a declarat Mihai Prunariu, președintele CS Pandurii Târgu Jiu care zilnic protestează în faţa primăriei.

Terenurile amenajate pe baza sportivă a CS Pandurii, de lângă Stadionul Municipal din Târgu Jiu, au fost realizate cu bani din fondul de rezervă aflat la dispoziția guvernului, fiind date în folosință în luna iulie a anului 2009. 

Galerie foto




Vizualizări: 941

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: