Încă o acuzaţie pe numele primarului din Peştişani

Doi martori au fost audiaţi ieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, în legătură cu noi acuzaţii care i se aduc primarului din Peştişani, Florin Pavel. Este vorba de Silvestru Tivig, actualul sef al societăţii SC Util Bonus SRL si fostul director, Ilie Fuiorea. Acuzaţia este că primarul ar fi plătit două instalaţii de clorinare a apei, deşi a primit numai una.

Martorii au fost chemaţi la audieri la Parchetul Judeţean Gorj, în jurul orei 10.00. Primul care a intrat la  audieri a fost Ilie Fuiorea, fostul director al SC Util Bonus SRL, societate care se ocupă cu distribuirea apei în comună. Martorii au fost chemaţi să dea explicaţii privind modul în care au fost achiziţionate nişte instalaţii de clorinare a apei, evaluate la 5000 de euro. Surse credibile susţin că procurorii ar avea indicii că primarul Florin Pavel ar fi încercat să achite ambele instalaţii, deşi sosise doar una. 

Avocatul Liviu Belulescu a declarat că sunt interese ca primarului Florin Pavel să îi fie aduse noi acuzaţii, însă dă asigurări că totul este în regulă.

Directorul SC Util Bonus SRL, Silvestru Tivig a precizat că ieri a venit o firmă să monteze cel de-al doilea echipament, iar plata instalaţiilor se va face abia după ce lucrările vor fi recepţionate.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: