Încă o echipă de Liga 2 a schimbat antrenorul în acest sezon!

Încă o formație din eșalonul doi se aliniază echipelor care au schimbat antrenorul în acest sezon de Liga 2. Ștefan Odoroabă a fost înlocuit cu un fost antrenor al teleormănenilor, ultima dată ”secund” la două echipe din prima ligă.

Eșecul drastic încasat în etapa a 7-a a Ligii 2, adăugat începutului modest la prima participare a echipei la acest nivel fotbalistic, a determinat conducerea nou-promovatei CSM Alexandria să nu mai aibă răbdare cu Ștefan Odoroabă, și el aflat la debut în eșalonul secund, și să decidă schimbare antrenorului.

La două zile distanță de la înfrângerea de pe teren propriu, de la Turnu Măgurele, cu Campionii FC Argeș, scor 0-4, CSM Alexandria a anunțat despărțirea de Odoroabă și numirea în locul său a lui Alin Pînzaru, a anunțat liga2.ro.

Deținător al licenței UEFA PRO, Alin Pînzaru revine în postura de antrenor principal, după ce în ultimii ani a făcut parte ca antrenor secund din stafful lui Laszlo Balint, mai întâi la UTA, apoi la Universitatea Craiova și apoi din nou la UTA.

În Liga 2, Pînzaru, născut la Iași, a mai condus o singură echipă, pe CF Brăila / Dacia Unirea Brăila, formație la care și-a și încheiat cariera de fotbalist și la care a stat nu mai puțin de șase ani ca antrenor (iulie 2012 – iunie 2018). A mai antrenat în Liga 3 pe SC Oțelul Galați (septembrie 2018 – martie 2019) și CSM Alexandria (aprilie 2019 – iunie 2020). Ulterior, avea să i se alăture lui Laszlo Balint ca antrenor secund, reușind promovarea în prima ligă în 2020 și apoi continuând în elită la UTA, U Craiova și din nou UTA.

Vizualizări: 707

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: