Încă șapte jucători s-au despărțit de CSO Turceni 

Seria jucătorilor care pleacă de la CSO Turceni s-a dublat și a ajuns la 14. După ce, în primă fază clubul a anunțat despărțirea de șapte jucători, marți au mai fost anunțate încă șapte plecări de la echipa care evoluează în Liga 3.

Schimbarea de la nivelul conducerii clubului din Turceni a fost urmată de o mulțime de schimbări în lot. Nu se știe încă cine va mai juca la CSO Turceni pentru că au fost anunțate un număr de 14 plecări din lotul care a evoluat în prima parte a sezonului.

Marți, clubul primăriei din Turceni a mai anunțat despărțirea de încă șapte jucători: „În această perioadă de iarnă clubul a decis întreruperea contractelor, de comun acord, cu un număr consistent de jucători. Este o decizie grea, poate una din cele mai grele momente din cariera unui fotbalist dar trebuie să înțelegem cu toții că mai devreme sau mai târziu va apărea o schimbare.  Vrem să le mulțumim băieților că au dat dovadă de înțelegere și au fost de acord cu noi că vrem o schimbare pentru binele clubului. Pe această cale le dorim mult succes în continuare și le mulțumim pentru sprijinul lor de până acum. Ionuț Crețan, Andrei Trandafir, Ionuț Vasile, Daniel Sorea, Flavius Rovența, Mario Pușera și Mario Hrelea Dăescu sunt ultimii jucători de care clubul nostru se desparte”.

La finalul săptămânii trecute CSO Turceni a anunțat despărțire de alți șapte jucători: Radu-Alexandru Dăianu, Luis Scurtu, Daniel Unguru, Marian Chirițoiu, Flavius David, Răzvan Olteanu și Bogdan Dolcescu.

Vizualizări: 649

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: