Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Încă trei centre de vaccinare vor fi deschise în Gorj

De luna viitoare, încă trei centre de vaccinare ar putea fi deschise în județul Gorj. În total, au fost amenajate 19, dar sunt funcționale doar 9 în prezent. 5 sunt în spitale, restul fiind centre comunitare.

Prefectul județului Gorj a dezvăluit că, din 8 februarie, vor mai fi adăugate încă 3 centre de vaccinare care vor deveni funcționale. „Din 8 februarie, se vor mai deschide și alte centre la nivel național. În Gorj, din informațiile pe care le dețin, încă trei centre vor fi operaționale”, a adăugat prefectul Cosmin Pistol fără să precizeze despre care centre este vorba.

Lămuriri i-au fost aduse și primarului din comuna gorjeană Stoina, care s-a plâns că, deși are centrul de vaccinare complet dotat, acesta nu este funcțional, iar localnicii nu au unde să se vaccineze. „Îi va veni rândul și persoanele care sunt arondate se vor vaccina și la Stoina. Reprezentanții DSP au luat legătura cu domnul primar și i-au explicat acest lucru. Centrul a fost foarte bine dotat, arată foarte bine și domnul primar și-a făcut datoria”, a mai spus prefectul, la Impact TV.

Ca să facă funcțional centrul de vaccinare amenajat în cadrul fostului Cămin Cultural din localitate, primarul a fost nevoit să investească bani frumoși. A fost nevoie de racordare la rețeaua de alimentare cu apă, la canalizare și la un sistem de încălzire, pe lângă echipamentele din centru.

În prezent, doar 9 centre de vaccinare funcționează în Gorj. Aproape toate nu mai pot face programări pentru că au toate locurile ocupare până în martie.

Vizualizări: 2,470

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: