Încă un angajat al CE Oltenia a ajuns la spital. E suspect de Covid 19!

După ce doi angajați din rândul TESA, de la Complexul Energetic Oltenia, au fost testați pozitiv pentru coronavirus, încă un salariat a ajuns, joi, la spital, cu salvarea. Este vorba tot de un angajat de la birouri. El a fost izolat și așteaptă să vadă dacă a fost infectat. Are simptome de Covid 19 și a fost internat într-un izolator în Secția de Boli Infecțioase a unității medicale.

Bărbatul a fost dus la spital cu ambulanța și este suspect de Covid 19. Soția sa a fost izolată la domiciliu preventiv până când va veni rezultatul analizelor. „Din păcate, astăzi (n.r. joi), un coleg care este contact al soțului a fost luat și el și internat. Este suspect. Am luat măsurile care se impun în această situație legat de contacții pe care i-am identificat. Cinci colegi de-ai primului caz se află în autoizolare la domiciliu. Este vorba de colegii de birou ai primului pacient. Pe de altă parte, este soția celui care a fost dus astăzi (n.r. joi) la spital ca suspect. A fost dus la Secția de Boli Infecțioase cu ambulanța”, a spus Ion Rușeț, consilierul Directoratului companiei, la Tele3.

Oficialii companiei speră să afle, vineri, rezultatul analizelor în cazul angajatului. Deja, colegii care au intrat în contact cu el ar putea să fie izolați preventiv la domiciliu. „Se va face o analiză după situația privind cel de-al treilea coleg suspect. De mâine, și alți colegi ar putea să intre în autoizolare. Este o verificare internă. Deocamdată, DSP nu ne-a comunicat oficial eventualii contacți care ar trebui să se izoleze la domiciliu. Este o măsură preventivă internă. Accesul tuturor salariaților se face după ce li se ia temperatura la intrare”, a mai spus Rușeț.

Doi angajați TESA, soț și soție, au fost depistați pozitiv cu Covid 19 în această săptămână.

Vizualizări: 5,577

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: