Victorie pentru Gilortul Cărbunești în ultimul amical

Ultimul meci de pregătire pentru gorjenii de la Gilortul Târgu Cărbuneşti s-a încheiat cu o victorie a gazdelor în faţa vâlcenilor de la Flacăra Horezu. Gilortul va debuta în noul sezon în cursul acestei săptămâni cu meciul din Cupa României, iar în week-end are programat meciul din prima etapă.  

Gilortul Târgu Cărbunești s-a impus la limită în amicalul disputat în week-end cu Flacăra Horezu, scor 1-0, după ce la pauză cele două echipe s-au aflat la egalitate.

Unicul gol al meciului a fost marcat dintr-un penalty transformat de Avramescu, acesta fiind ultimul test pentru formaţia gorjeană înaintea debutului în jocurile oficiale.

Antrenorul Gilortului s-a bazat la acest meci pe jucătorii: Constantinescu – Afrim, Dolcescu, Safta, Miroiu (83’ Bărăitaru) – Oprișa (83’ Bîrlan), Avramescu – Almăjanu (56’ Bubuioc), Dănăricu (77’ Filip), Stăniloiu – Cocină (74’ Berescu).

Clubul gorjean a anunţat că, luni, conducerea Gilortului a înregistrat la FRF contractele jucătorilor nou veniți și ale celor care și-au prelungit înțelegerea cu echipa din Cărbuneşti.

Oficialii clubului vor să mai aducă şi alţi jucători, întrucât perioada de transferuri expiră pe data de 5 octombrie. În cursul acestei săptămâni Gilortul va susţine două meciuri oficiale, miercuri debutând în noul sezon din Cupa României iar în week-end în campionat.

Vizualizări: 568

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: