Gilortul Cărbuneşti atacă podiumul

Campionatul Judeţean Gorj are programat în acest week-end un derbi atractiv la Liga a IV-a, Gilortul Cărbuneşti – Petrolul Bustuchin. Echipa din Bustuchin se află pe podium înaintea etapei a 17-a, dar la egalitate de puncte cu Gilortul Cărbuneşti.

AJF Gorj a programat pentru sâmbătă, de la ora 13:00, cea mai interesantă partidă a etapei a 17-a dintre Gilortul Cărbuneşti şi Petrolul Bustuchin. Ambele formaţii au ambiţii mari şi obiective îndrăzneţe, având şanse mari la titlul de campioană a Gorjului în acest sezon.  

Gilortul Cărbuneşti a debutat cu dreptul în partea a doua a campionatului după ce etapa trecută a învins, în deplasare, a doua clasată, Ştiinţa Turceni.

Antrenorii Octavian Iordache şi Alexandru Avramescu au în acest retur la dispoziţie un lot mult mai bun după transferurile din iarnă şi vor ca după acest derbi să îşi asigure un loc pe podium.

Cei de la Cărbuneşti au anunţat deja că nu concep decât victoria în acest meci, primul susţinut în faţa propriilor suporteri în acest an. „După mai bine de 3 luni, echipa noastră vă dă din nou întâlnire într-un meci oficial pe stadionul „Cristinel Răducan”. Gilortul atacă podiumul și speră să facă rocadă în clasament cu adversarul de sâmbătă, Petrolul Bustuchin”, se arată în postarea de pe pagina oficială a Gilortului prin care suporterii sunt invitaţi la stadion.

La Cărbuneşti se întâlnesc două echipe conduse de antrenori tineri, dar cu un bagaj de cunoștințe impresionant, Tavi Iordache și Cosmin Frimu.

După victoria din prima etapă obținută la Turceni Gilortul vine cu un moral foarte bun, mai ales că în tur echipa din Cărbuneşti a câştigat şi la Bustuchin, scor 2-1. Adversarul din această etapă, Petrolul Bustuchin,  nu a reuşit decât un rezultat de egalitate în prima etapă din retur, într-un meci disputat pe teren propriu, cu Parângul Bumbeşti Jiu.

”Se anunță un meci frumos în teren și un spectacol pe cinste în tribune. Vă așteptăm să fiți alături echipa noastră pentru a obține împreună victoria”,spun organizatorii meciului de la Cărbuneşti în afişul acestui derbi.

Meciul dintre Gilortul și Petrolul, va fi condus de Liviu Bălăcescu, la centru, ajutat la cele două linii de Gheorghe-Daniel Blîndu și Andreea-Violeta Vlădulescu, observatorul delegat de AJF la acest meci fiind profesorul  Ion Săvulea.

Vizualizări: 1,157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: