Meciuri atractive la judeţ. Încep şi campionatele de juniori

Campionatul Judeţean Gorj, respectiv Liga a IV-a şi a V-a şi  Campionatul de Juniorii A1, are programată  a doua etapă din retur în acest week-end. De asemenea, începând de sâmbătă se vor relua şi campionatele de Juniori C, D şi E din judeţ.

Cel mai atractiv meci al etapei a 17-a a Ligii a IV-a va fi derbiul de la Cărbuneşti dintre Gilortul şi Petrolul Bustuchin. Meciul de la Cărbuneşti a fost programat de AJF să se dispute sâmbătă, cu o zi mai devreme decât celalte partide, cu începere de la ora 13:00.

Celelalte meciuri din campionatul judeţean sunt programate pentru duminică, la aceeaşi oră. Liderul, Vulturii Fărcăşeşti, va întâlni, pe teren propriu pe Jiul Rovinari, un alt meci interesant din această etapă fiind cel de la Sadu, dintre Parângul Bumbeşti Jiu şi Petrolul Ţicleni.

AJF a anunţat şi surprize medicale pentru echipe, în sensul că toate structurile sportive din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Gorj urmează să fie dotate în aceste zile cu truse medicale specifice pentru prim ajutor la meciurile din campionat. După ce le-a promis kit-uri medicale delegaţilor prezenţi la Adunarea Generală a AJF, preşedintele Mihai Prunariu a anunţat că va demara această acţiune.

Pentru fiecare membru afiliat AJF Gorj este prevăzută câte o trusă de prim ajutor, necesitatea acestei dotări reieşind după discuțiile avute cu președinții cluburilor și asociațiilor sportive din județ. Pe lista solicitărilor acestora s-au distins, printre necesităţile urgente, genți medicale echipate cu kit-uri special concepute pentru acordarea primului ajutor la competițiile sportive pe care le organizează.

AJF a precizat pe site-ul oficial, unul foarte bine informat şi într-un nou format mai atractiv, că achiziționarea kiturilor medicale s-a făcut în baza proiectului „Fotbal în siguranță” dezvoltat de AJF Gorj și Federația Română de Fotbal, în cadrul aplicație de finanțare ”Dezvoltarea activității fotbalului județean”.

Tot duminică, cu începere de la ora 12:00, sunt programate meciurile din Liga a V-a a campionatului judeţean, iar începând de sâmbătă se vor relua şi meciurile din retur ale Juniorilor C, D şi E.  

Galerie foto



Vizualizări: 724

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: