Încă un fost pandur a semnat cu ACSO Filiași

Doi antrenori care au colaborat cu Pandurii au preluat în week-end formația de Liga 3, ACSO Filiași, fiind urmaţi şi de doi foşti jucători de la Pandurii. Mario Găman și Bobi Staicu i-au convins să îi urmeze pe foştii jucători de la Pandurii, Robert Dănescu şi Ionuț Tătaru

Încă un jucător care a evoluat la Pandurii, cu experiența Ligii 1, dar și a Ligii 2, a fost transferat de ACSO Filiași, echipă care se anunță candidată la promovare în noul sezon de Liga 3. Echipa din Seria 4 a Ligii a 3-a a anunțat luni că a semnat și cu fundașul central Ionuţ Tătaru, fost pandur, dar cu o experiență considerabilă la nivelul primelor două eşaloane.

Sezonul trecut, Tătaru a evoluat la Crișul Chișineu Criș, care a terminat pe locul 3 în Seria a 4-a a Ligii 3, dar din iarnă semnase cu Gilortul Târgu Cărbunești, unde nu a apucat să mai joace din cauza suspendării campionatului.

Ionuț Tătaru a jucat în Liga 1 cu Pandurii, CS Turnu Severin și Rapid, în Liga 2 cu Minerul Lupeni, CSM Râmnicu Vâlcea, Metalul Reșița, Olimpia Satu Mare sau Academica Clinceni și în Liga 3 pentru CNS Cetate Deva, Metalurgistul Cugir sau Crișul Chișineu Criș.

ACSO Filiași  a ajuns astfel la al patrulea transfer după ce eu mai fost aduși mijlocașii Dragoș Săulescu (ASU Poli) și Andrei Vaștag (SCM Zalău) și fundașul Robert Dănescu (Campionii FC Argeș).

Vizualizări: 1,207

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: