Găman explică de ce a ales ACSO Filiaşi

Plecaţi recent de la Gilortul Cărbuneşti, Mario Gaman si Bobi Staicu vor ocupa banca tehnică a formaţiei ACSO Filiaşi în noul sezon. Antrenorii gorjeni au ales să facă un pas înainte către o formaţie mult mai puternică de Liga 3, care are intenţii de promovare în Liga 2.

Mario Găman a acceptat provocarea de a părăsi o echipă din judeţul în care locuieşte cu familia, pentru a se lupta la un obiectiv mai îndrăzneţ în judeţul vecin. Cu toate că lucrurile mergeau bine la Gilortul, Găman a ales totuşi echipa din Filiași, unde se vorbește chiar de promovare.

Tânărul tehnician a mărturisit pentru gds.ro că nu a fost uşor să ia această decizie, dar îşi pune mari speranţe în privinţa noii sale echipe. „Văd numirea asta ca un pas înainte. Nu a fost o decizie uşoară, pentru că îmi doream o continuitate la Gilortul. Deja vorbisem şi uşor, uşor, începusem să formăm un lot, dar am luat acum această decizie pentru că aşa am crezut de cuviinţă, pentru că sunt speranţe şi obiective mai mari la Filiaşi”, a spus Găman.

Acesta s-a despărţit în cele mai bune condiţii de fosta echipă: „Vreau să le mulţumesc tuturor celor de la Gilortul. Vă spun sincer că este o despărţire grea. Dar ştiţi cum este fotbalul, am luat o decizie şi ne-o asumăm. Preşedintele Florin Spânu şi domnul primar Costeluş Ilie Gheorghe ne-au primit foarte bine la Filiaşi. Am avut discuţii consistente şi cu planuri mari şi acum sperăm să le îndeplinim. Sperăm să formăm un grup şi o formaţie frumoasă, o echipă care să arate pe teren foarte bine. Acum, venind şi după Nae Constantin, un antrenor tânăr al Şcolii Federale ce promite foarte mult, vă daţi seama că nu ne este foarte uşor. Dar toate premisele sunt bune şi sperăm să fie bine”.

Găman a precizat că în luarea deciziei a contat şi baza de pregătire a celor de la Filiaşi, precum şi faptul că îşi dorea, ca antrenor, mai mult decât în anii precedenţi.

Vizualizări: 966

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: