Doi antrenori gorjeni au preluat ACSO Filiași

Doi antrenori gorjeni vor conduce în noul sezon formația de Liga 3 doljeană ACSO Filiași. Mario Găman și Bobi Staicu, cei care au antrenat Gilortul Târgu Cărbunești au fost numiți deja pe banca tehnică a celor de la Filiași.

Antrenorii gorjeni Mario Găman și Bobi Staicu vor prelua echipa doljeană ACSO Filiași, formație care a dat deja o serie de lovituri pe piaţa transferurilor de jucători.  După ce au adus o serie de jucători cei de la  conducerea ACSO Filiaşi a numit în această şi staff-ul tehnic. Postul de antrenor principal lăsat liber de Nae Constantin a fost ocupat de Mario Găman, a informat Gazeta de Sud.

Mario Găman este din Târgu Jiu fiind un fost fotbalist al clubului Pandurii și antrenor la centrul de copii al clubului Pandurii, unde a activat tot alături de Bobi Staicu.  Ca antrenor a activat atât în ţară, cât şi în fotbalul arab fiind unul dintre secunzii lui Victor Piţurcă la Al Ittihad. „Aşa cum am promis zilele trecute, am numit şi staff-ul tehnic foarte repede. Cu Mario am discutat mai multe zile. Am fost pe aceeaşi lungime de undă şi i-am acordat toată încrederea şi sprijinul. Nu vine singur la echipă, ci cu secundul Dan Iulian Staicu. Sunt convins că vom face o treabă bună împreună. În perioada următoare vom pune la punct toate detaliile legate de lot şi de pregătirea care va urma“, a declarat preşedintele formaţiei CSO Filiaşi, Florin Spânu, pentru GdS. 

Mario Găman este fiul fostului fotbalist Sorin Găman, fost conducător la Pandurii Târgu Jiu, în prezent antrenor federal. 

Vizualizări: 1,216

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: