Lupuț vrea să își păstreze jucătorii din lot

ACS Viitorul Târgu Jiu are în lot și jucători aflaţi la final de contract în această lună, dar conducerea tehnică nu va renunța la ei. La fel ca la majoritatea echipelor de Liga 2, și antrenorul Cristian Lupuț le va propune acestora prelungirea contractelor cu clubul.

Antrenorul formaţiei gorjene ACS Viitorul Târgu Jiu este preocupat de lotul pe care îl va pregăti în noul sezon şi de jucătorii aflaţi la final de contract.

Cristian Lupuţ a declarat că are doi jucători cărora le expiră înțelegerile în vară, dar care au promis că rămân.  Deja s-a luat legătura cu ei și și-au dat acordul să continue pentru cel puțin încă un sezon și să pună umărul la noul obiectiv al clubului. ”Avem un lot echilibrat în toate compartimentele, putem să aspirăm la mult mai mult. Dacă nu se termina campionatul, sunt sută la sută convins că echipa arăta foarte bine și aveam o clasare mult mai bună anul acesta”, a spus Lupuţ.

Acesta a luat legătura cu jucătorii aflaţi la final de contract şi s-a asigurat că vor continua la Târgu Jiu, fără a preciza şi numele acestora: „La echipă totul este ok din punct de vedere al contractelor. Doar doi jucători sunt la final, dar am discutat cu ei la telefon și am stabilit să prelungim. Vor semna prelungirea, iar totul o să devină oficial când o să ne întoarcem la treabă. Eu i-am vrut, iar ei își doresc să rămână”. Echipa urmează să se reunească după data de 5 iulie, dar nu s-a stabilit încă dacă o va face la Târgu Jiu sau la Sânmartin, acolo unde ACS Viitorul s-a bucurat până acum de o bază de pregătire cu toate facilităţile pentru cantonament.

Antrenorul celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu a avut la dispoziţie sezonul trecut un lot puternic, majoritatea format din jucători care s-au aflat sub comanda lui Cristian Lupuț  şi la Luceafărul Oradea, aceștia părăsind fosta echipă odată cu antrenorul orădean.

Vizualizări: 266

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: