Craiova joacă marți meciul restanță cu FC Botoșani

CCA a anunţat brigada restanţei dintre Universitatea Craiova și FC Botoşani, meci programat pentru marți seara. Partida contează pentru etapa 3 din play-off-ul Ligii 1 și a fost amânată după ce la echipa din Botoșani a fost depistat un caz de coronavirus.

CCA a anunţat luni brigada meciului „U“ Craiova – FC Botoşani, programat marţi, 23 iunie, de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“. Partida din Bănie va fi arbitrată de Marcel Bîrsan (Bucureşti) care va fi ajutat la cele două linii de Mihai Marius Marica (Bistriţa) şi Marius Nicoară (Severin) şi de la margine de rezerva Andrei Florin Chivulete (Bucureşti). CCA l-a desemnat observator pentru arbitraj pe Marian Salomir (Cluj).

Meciul restanţă cu Botoşani face ca Universitatea să joace trei meciuri în nouă zile dar antrenorul Bergodi crede că echipa va face faţă acestui program: „Ne adaptăm pentru duelul cu marți, restanța cu Botoșani. Sunt trei confruntări în 9 zile, ne vom adapta pentru că avem un lot numeros. Nu cred că avem vreun avantaj pentru că am avut o săptămână în plus de pregătiri. Vom arăta bine. Jucătorii sunt în priză și motivați foarte bine. Vom face față şi cu Botoșani şi cu CFR”.

Înaintea acestui joc Universitatea se află pe locul doi în clasamentul Ligii 1, după CFR Cluj.

Vizualizări: 380

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: