Încă un gorjean depistat cu Covid 19

Un bărbat din județul Gorj a fost luat, joi seara, cu o ambulanță de transport victime multiple și dus la Spitalul de Boli Infecțioase din Craiova. Asta după ce acesta a fost confirmat ca fiind infectat cu noul coronavirus. Bărbatul se afla împreună cu familia într-un centru de carantină situat în nordul județului.

Până acum, Direcția de Sănătate Publică Gorj nu a făcut public cazul. Surse susțin că bărbatul este rudă a unei persoane din județul nostru care s-a întors recent din Italia.

Acesta era într-un centru de carantină împreună cu familia, în județul Gorj. Când a venit confirmarea cu infectarea cu noul virus Covid 19, acesta a fost ridicat cu ambulanța și dus la spitalul din Craiova, unde urmează să fie tratat pentru coronavirus.

Cazul a declanșat, așa cum era de așteptat, și o anchetă epidemiologică la Aninoasa, gorjeanul fiind una din cele opt persoane din această comună care au intrat în carantină pentru că o femeie venită din străinătate a refuzat să respecte izolarea. Aceasta riscă ani grei de pușcărie.

actualizare: Potrivit unor surse, testul făcut femeii care a venit din Italia a ieșit negativ, al fratelui ei pozitiv. Ceilalți membri ai familiei din Aninoasa, aflați în carantină, sunt tot negativ.

Vizualizări: 12,341

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: