Încătuşat după ce l-a bătut pe poliţist

Un bărbat din Negomir a ajuns în spatele gratiilor şi este acuzat de tentativă de omor deosebit de grav, după ce sâmbătă seara s-a pus cu parul pe un poliţist din localitate. Agentul Cătălin Buşe a devenit ţintă a lui Constantin Blidaru, după ce a încercat să aplaneze un conflict pe care acesta îl avea cu un alt sătean.

Poliţistul fusese sunat la postul de Poliţie din localitate şi încerca să îşi facă meseria, numai că, la faţa locului, a fost primit cu ostilitate, nedurând mult până când chiar el a fost luat la bătaie, după cum a comunicat IPJ Gorj. „Urmare a sesizării, la faţa locului s-a deplasat un agent de poliţie din cadrul postului de poliţie amintit. Intervenind pentru aplanarea altercaţiei dintre cele două persoane, care degenerase şi care avea loc pe drumul sătesc, în faţa locuinţei apelantului, B.C. l-a lovit pe agent, cu o scândură, în zona capului şi a antebraţelor. Imediat după ce a comis agresiunea suspectul a fugit de la faţa locului. Agentul a fost transportat la o unitate medicală pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale”, se arată în comunicatul de presă.

Blidaru nu a putut să dispară prea mult timp, oamenii legii mobilizându-se şi dându-i de urmă puţin după miezul nopţii. Bărbatul agresiv a fost reţinut imediat şi încătuşat, procurorul de caz, Emil Moţa, considerând că se impune arestarea preventivă a acestuia, judecătorii emiţând mandat pe 20 de zile pe numele acestuia.

Omul a menţionat însă ieri că a ajuns să îl lovească pe agent după ce poliţistul ar fi intrat în casa lui şi l-ar fi ameninţat cu pistolul, el considerând că, într-un fel, a fost în legitimă apărare şi că acum îi pare rău pentru cele întâmplate, în urma acuzaţiilor formulate la adresa sa putând fi dată o pedeapsă de până la 12 ani şi jumătate de închisoare.

Vizualizări: 168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: