ACCIDENT: Adolescentă în comă, mama şi bunicul răniţi grav

O familie întreagă a ajuns la spital din cauza neatenţiei unui şofer! Astfel, o tânără de 18 ani este în comă profundă, mama acesteia a suferit leziuni în zona abdominală, iar bunicul tinerei, cel care conducea, se află şi el în stare gravă, cu fractură de coloană. Această nenorocire s-a întâmplat din cauza unui şofer care a vrut sa vireze la stânga pe DN 67 Câlnic, dar nu s-a asigurat, iar un alt participant la trafic a ajuns cu maşina într-un canal. Familia care a ajuns în spital este din Bucureşti, iar şoferul vinovat din Rovinari.

În urma cercetărilor, oamenii legii au constatat că Vasile Cilibiu, în vârstă de 59 de ani, se deplasa din direcţia Motru spre Târgu Jiu şi, fără să se asigure, a efectuat un viraj spre stânga, moment în care a intrat în coliziune cu un alt participant la trafic ce se angajase în depăşire. Este vorba de un bărbat de 68 de ani din Bucureşti, care se afla în maşină cu nepoata şi fiica.

În urma impactului dintre cele două autoturisme, şoferul care se angajase în depăşire a fost aruncat din maşină. Autoturismul condus de către F.N. a fost proiectat într-un canal colector de pe marginea stângă a părţii carosabile. Cele trei persoane aflate în autoturism au ajuns la spital, în stare gravă. “Fata în vârstă de 18 ani este în comă profundă, mama acesteia se află într-o stare generală bună, iar bunicul, cel care conducea, are probleme la coloana vertebrală. Cel mai probabil pe tânără o vom trimite la un spital din Bucureşti”, a declarat Liliana Crăciun, medic la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Şoferul vinovat, cercetat penal

Vasile Cilibiu, şoferul vinovat de producerea accidentului, dă vina pe celălalt participant la trafic. “Avea viteză foarte mare. Eu am vrut să intru pe un drum lateral, dar a venit din spate şi pur şi simplu mi-a şters toată partea stângă”, spune Vasile Cilibiu. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală.

“Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.”

Daniel Tică, purtător de cuvânt al IPJ Gorj

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: