Incendiu la BCR

Spaimă mare ieri printre angajaţii Băncii Comerciale Române din Târgu Jiu. Unul dintre birourile clădirii a fost cuprins de flăcări. Din fericire focul a fost stins înainte a se întâmpla o nenorocire, fiind în pericol nu doar documente importante şi bani ci şi viaţa a zeci de oameni. „Un cablu de alimentare cu energie electrică suprasolicitat a luat foc. Când am ajuns noi incendiul fusese deja lichidat de către angajaţii unităţii bancare. Un pericol a existat pentru că în clădire era foarte mult personal”, a precizat Aurelian Negrea, şef echipă intervenţie ISU Gorj. Pagubele incendiului se ridică la câteva sute de lei. (L.G.)

Reţinuţi pentru contrabandă cu ţigări

Doi bărbaţi în vârstă de 27, respectiv 48 de ani, unul din Gorj şi altul din Dolj sunt cercetaţi pentru contrabandă şi deţinere ilicită de ţigări fără timbru legal.  Doljeanul în vârstă de 27 de ani îl alimenta pe comerciantul din Târgu Jiu. Afacerea le-a fost însă dată peste cap de poliţişti care au trecut imediat şi la percheziţionări domiciliare. În locuinţa târgujianului au fost găsite de oamenii legii peste 3000 de pachete de ţigări cu timbru de Republica Serbia.  (C.T.)

„Incendiu“ la Casa de Cultură

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj a desfăşurat ieri un exerciţiu demonstrativ de simulare a unui incendiu la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu. Pentru salvarea aşa-ziselor victime şi pentru eliminarea incendiului s-a intervenit în forţă cu trei autoutilitare. Exerciţiul desfăşurat face parte din programul de pregătire a cadrelor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Gorj. (M.N.)

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: