Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Incendiu la Bolboşi

Un echipaj de stins incendii din cadrul Secţiei de Pompieri Turceni, a intervenit ieri, duminică 17 mai 2015, ora 17:45, în comuna Bolboşi, sat Valea, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească, folosită ca adăpost de animale, proprietatea lui Dan M. Au ars: acoperişul anexei ,construit din lemn şi acoperit cu tablă, pe o suprafaţă de aproximativ 40 mp., material lemnos şi plante furajere. Cauza probabilă a incendiului este „Flacără – foc deschis în spaţii deschise, lăst nesupravegheat”.

În perioada 15 – 17 mai 2015, echipajele profesioniste ale ISU Gorj, au fost solicitate şi au intervenit la 26 solicitări, 22 intervenţii ale echipajelor SMURD, 2 solicitări pentru stingerea incendiilor şi 2 solicitări pentru alte intervenţii.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: