Incendiu puternic la Scoarța. Pompier în pericol!

Pompierii gorjeni au intervenit în noaptea de luni spre marți pentru stingerea unui incendiu în comuna gorjeană Scoarța, în care au fost distruse două case și o anexă gospodărească. Nu au fost victime, dar un pompier a scăpat la limită, după ce planșeul clădirii, pe care era poziționat, s-a prăbușit.

“În urma incendiului, au fost distruse cele două locuințe și o anexă, fiind afectat și peretele lateral al unui spațiu comercial”, transmite IPJ Gorj.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 3.30 la una din case, în satul Budieni, dar s-a extins rapid la o altă locuință. La fața locului au fost dislocate 5 autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul ISU Gorj.

“S-a intervenit pentru localizarea incendiul în limitele găsite, incendiul fiind lichidat în jurul orei 07.00. Din fericire nu au fost victime, înregistrându-se doar pagube materiale. Cauza probabilă și împrejurările în care a izbucnit incendiul sunt în curs de stabilire”, a menționat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că cele două imobile nu sunt locuite, incendiul fiind localizat și stins de lucrătorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj. Casele aparțin unui bărbat de 62 de ani și unei femei de 67 de ani.

“Nu au fost înregistrate victime omeneşti și nu au fost puse în pericol alte locuințe. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, polițiștii continuând cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor incendiului și identificarea autorilor”, a mai transmis Poliția.

Vizualizări: 14,044

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: