Începe chinul pentru panduri

Începând de astăzi şi timp de 12 zile, Grigoraş va scoate untul din elevii săi în primul cantonament al verii. Locaţia aleasă este Sibiul, acolo unde Grig i-a mai dus pe panduri şi în primăvară într-un stagiu numit de antrenor „determinant” pentru revenirea echipei în retur.

După ce vineri au trecut cu brio vizita medicală de la Craiova, Pandurii lui Grigoraş s-au îmbarcat astăzi spre primul stagiu din intersezon. La Sibiu, Pintilii şi colegii săi îşi vor stabili cartierul general până pe 1 iulie, timp în care Grigoraş le-a pregătit porţii serioase de alergări pentru a fi pregătiţi fizic pentru noul sezon care va debuta pe 22 iulie.

Să alergaţi bine

La doar 5 zile de la reunire, Pandurii trec direct la partea cea mai urâtă a pregătirii de vară. Practic timp de 12 zile, jucătorii vor trece prin chinuri serioase încercând să se pună la punct fizic pentru noul sezon. Cantonamentul de la Sibiu este unul bazat aproape exclusiv pe „alergătură” iar jucătorii trebuie să asculte cu sfinţenie ordinele preparatorului fizic Gheorghe Avram. Voiculeţ şi compania vor număra practic zilele până la întoarcerea la Târgu Jiu, programată pentru 1 iulie. „Grigoraş ne-a spus că este bucuros că am rămas toţi jucătorii împreună şi ne-a transmis că vine o perioadă grea pentru noi, dar este obligatoriu să trecem prin aceste zile, numai aşa campionatul va fi trecut cu bine” spune slovenul din atac, Stromajer.

Sibiu, locaţie cu noroc

Pentru panduri, Sibiul este deja un loc familiar. Au mai fost cantonaţi acolo şi la finele lunii martie, într-un moment în care echipa era pe „butuci”. Stagiul de la Sibiu a făcut însă atunci minuni iar gorjenii au reuşit apoi să câştige 4 meciuri din următoarele 5! Grigoraş a admis că acel mini cantonament a fost momentul de cotitură al unei echipe ce părea că se îndreaptă spre retrogradare.

Grig vrea şi un joc amical

Chiar dacă iniţial nu vroia să-şi bage elevii şi la joc atât de devreme, Grigoraş s-a răzgândit şi nu va mai aştepta până în Austria pentru a-i vedea la lucru. „Aş fi vrut chiar două jocuri de verificare la Sibiu dar din păcate echipele de liga a doua sau a treia sunt în vacanţă. Sper totuşi să găsim un adversar pentru un amical acolo”, spune Grigoraş care va deplasa un lot de 26-27 de jucători în acest stagiu. Pe lângă cei 22 prezenţi la reunire au mai apărut între timp ivorianul Viera, Alexandru Grigoraş şi câţiva tineri de la grupa de juniori A a pandurilor.

Vizualizări: 189

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: