Începe Festivalul de Teatru „Sabin Popescu“

Festivalul de Teatru „Sabin Popescu” debutează astăzi începând cu ora 12.30 în cadrul unui simpozion intitulat „Sabin Popescu- O viaţă închinată teatrului” după care novăcenii pot urmări piesa „Mahalagii” prezentată de trupa de teatru a Casei de Cultură din Novaci şi Pociovaliştea. „Teatrul este sărbătorit zilele acestea atât la Târgu Jiu cât şi la Novaci. Oamenii vor putea urmări piese de teatru precum „Mahalagii”, de Constantin Iulian, regie artistică Sorin Giurca. Prezintă trupa de teatru a Casei de Cultură Novaci şi Pociovaliştea”, a declarat Viorel Surdoiu. Vineri, elevii din Novaci vor putea să-şi arate şi ei talentul actoricesc în cadrul zilei Teatrului Şcolar la care participă formaţia de teatru de la Şcoala Generală Nr.1 din Novaci. „Vineri este ziua teatrului şcolar şi vor juca elevi ai Şcolii Generale Nr.1 din Novaci. Copiii s-au pregătit îndelung şi acum au ocazia să dezvăluie şi altora talentul”, a declarat Viorel Surdoiu.

Duminică este rândul târgujienilor să aibă parte de o zi de teatru aşa că iubitorii sunt aşteptaţi începând cu ora 19.00 la piesa „Bigamul” a cărei premieră are loc sâmbătă.

Acţiunile sunt organizate de Casa de Cultură Novaci, primăria Novaci în colaborare cu Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu şi Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: