Începe judecata criminalului din Baia de Fier

Raimond Călin Căldăraru, tânărul de 21 de ani care și-a ucis iubita cu sânge rece, riscă ani grei de pușcărie. Tribunalul Gorj a constatat marți legalitatea rechizitorului întocmit de procurori și a dispus începerea judecății.

Tânărul este acuzat de omor calificat și lipsire de libertate în mod nelegal. „Respinge cererile şi excepţiile formulate de inculpatul Căldăraru Călin Raimond. (...) constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 293/P/2021 din 06.09.2021 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală, privind pe inculpatul Căldăraru Călin Raiomond, trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor calificat prev. de art. 189 alin. 1 lit. a C.pen. raportat la art. 188 alin. 1 C.pen. şi lipsire de libertate în mod nelegal prev. de art. 205 alin. 1 şi alin. 3 lit. a şi c C.pen., aflate în concurs. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul Căldăraru Călin Raimond. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare”, se arată în minuta sentinței.

În același timp, Tribunalul Gorj a menţinut măsura arestării preventive a inculpatului. Oribila crimă a avut loc în noaptea de 14/15 iulie, când Raimond a mers la Baia de Fier, aflând că fosta lui iubită se întâlnește cu un alt bărbat. Fata a fost urmărită în trafic și înjunghiată de 12 ori. Era încă vie când Raimond Căldăraru a pus-o pe bancheta din spate a mașinii și a adus-o la Târgu Jiu, în curtea unei case, unde a fost găsită de polițiști la aproape două ore de la comiterea crimei.


Tânăra de 19 ani depusese mai multe plângeri împotriva fostului ei iubit, pentru hărțuire și amenințare.

Vizualizări: 2,398

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: