Maronidis vrea arest la domiciliu

Laurențiu Maronidis, afaceristul reținut pentru relații sexuale cu două minore, a încercat să-i convingă pe magistrați să-l plaseze în arest la domiciliu. Solicitarea a fost respinsă vineri, 15 octombrie, de către Judecătoria Târgu Jiu.

„Respinge cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive, cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, formulată de inculpatul Maronidis Laurențiu Gheorghe, aflat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Gorj, cercetat în dosarul nr.3727/P/2021 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu pentru săvârșirea unei infracțiuni de act sexual cu un minor în formă continuată (5 acte materiale) și a unei infracțiuni de act sexual cu un minor. Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la comunicare”, se arată în minuta sentinței.

Laurențiu Maronidis, în vârstă de 47 de ani, a întreținut relațiile sexuale cu minorele de 15 ani chiar la complexul de agrement pe care îl administra. Una din fete ar fi filmat o scenă, a trimis înregistrarea unei prietene, aceasta a arătat-o mamei sale și așa au aflat mai întâi părinții și apoi autoritățile.

„La data de 30 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 47 de ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că în perioada 12‐23 august a.c., bărbatul ar fi întreținut raporturi sexuale cu două minore de 15 ani, din municipiul Târgu Jiu și orașul Turceni”, comunica IPJ Gorj.

Vizualizări: 2,586

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: