Începe sezonul reducerilor de iarnă

Magazinele pot vinde, din 15 ianuarie, îmbrăcăminte şi încălţăminte la preţ redus, după ce notifică primăria cu privire la perioada de soldare, care nu poate fi mai mare de 45 de zile, dar şi despre produsele de sezon la care vor aplica reducerile. Perioada de soldare este stabilită de lege între 15 ianuarie şi 15 aprilie pentru produsele de toamnă - iarnă.În acest interval, comercianţii îşi pot stabili o durată maximă de 45 de zile în care pot comercializa produse la preţuri reduse. Reducerile pot fi aplicate numai produselor nealimentare a căror desfacere are caracter sezonier, cum ar fi confecţii, marochinărie, tricotaje, încălţăminte sau articole sportive.

Pe scurt:

Casa Verde continuă şi în 2011   

Reprezentanţii APM Gorj susţin că programul Casa Verde va continua şi anul acesta pentru că suma alocată judeţului Gorj nu a fost valorificată în totalitate. Astfel, suma alocată în Gorj a fost de 19 miliarde 650 de milioane şi mai sunt încă de dat 360 de milioane de lei. În total, au fost 261 de solicitări, fiind un singur dosar respins. Programul „Casa Verde” nu are termen de finalizare. (C.S)

Persoanele nevoiaşe, aşteptate să-şi ridice făina de la UE

Peste 2000 de târgujieni sunt aşteptaţi la Direcţia pentru Protecţia Socială să-şi ridice ajutoarele de la Uniunea Europeană. Până acum şi-au ridicat ajutoarele aproape 5500 de persoane şomere, beneficiare de ajutor social, pensionari şi persoane cu handicap. Direcţia de Protecţie Socială a primit în aceste zile ultima tranşă de ajutoare de la U.E. „Avem obligaţia să distribuim aceste produse cu o lună înainte de expirare, adică până la sfârşitul lunii martie”, spune Lizica Pârvu, referent de specialitate. Persoanele nevoiaşe primesc 14 kilograme de făină, şapte de mălai, câte un kilogram de zahăr şi lapte praf, 3,2 kilograme paste făinoase şi 1,3 kilograme biscuiţi.  (A.A.)

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: