Incredibil! Lider PNL, acuzat că a furat darul de nuntă!

Bebe Tauru, candidatul PNL la Primăria Urdari la alegerile din 5 iunie, a devenit suspect alături de alți localnici din comună, într-un dosar în care poliţiştii gorjeni încearcă să desluşească cine a furat o sumă importantă de bani provenită din darul strâns la o nuntă. Tauru a participat la petrecere şi a fost chiar cumnat de mână. Fostul viceprimar din Urdari spune că se căieşte că acceptat să aibă această calitate, supărat fiind că unii oamenii din comună spun că el a fost cel care a furat banii.

Nunta a avut loc în data de 18 iunie, la cort, chiar în gospodăria mirelui, Narcis Mărculescu. Toate bune și frumoase până în data de 21 iunie, când mirii au constatat că o parte însemnată din banii pe care îi strânseseră de la nuntaşi şi pe care îi ţineau ascunşi la saltea au dispărut.
Bebe Tauru, care în nuntă a fost cumnat de mână, spune că tocmai în ziua dispariţiei banilor s-a nimerit să treacă pe la miri pe acasă. Se vorbeşte despre dispariţia a circa 5000 de lei. "Am fost la Târgu Jiu să-mi iau un medical şi m-am întâlnit cu socrul mic de la nuntă şi cu sora miresei. I-am luat şi am mers pe la miri. În casă era mireasa cu copilul surorii sale şi încă un băieţaş. Am intrat, am salutat, ne-am pus la masă, am plecat. Am înţeles ulteriori că s-au furat acei bani din darul de la nuntă. Am căzut la locul nepotrivit şi la ora nepotrivită acolo. Naiba ştie! S-au furat între ei, nu pot să îmi dau seama", a spus Bebe Tauru.

Maşina lui Tauru, percheziţionată
Toţi cei care au ajuns în gospodăria familiei Mărculescu în ziua dispariţiei banilor au fost interogaţi de poliţişti. Bebe Tauru spune că inclusiv autoturismul personal i-a fost percheziţionat. "Ne-au interogat pe toți care am fost în data de 21 iunie acolo. M-am băgat să-i ajut ca și cumnat de mână și am intrat într-o chestie ingrată. Vreau să se finalizeze repede, pentru că în comună se zvoneşte că Tauru i-a furat. Mi-au verificat mașina, au pozat. I-am chemat şi acasă, dar nu au vrut să vină", a mai spus Bebe Tauru.
Bebe Tauru este în prezent consilier local la Urdari, cu susținerea PNL.

Anchetă
Polițiștii gorjeni au întocmit în acest caz un dosar penal pentru furt și continuă cercetările pentru a găsi hoțul darului de nuntă. "S-au făcut cercetări în acest caz. Încă nu am aflat cine este autorul. Se fac audieri și cercetări. Prima dată s-a vorbit de dispariția unei sume de 5000 de lei, după care a rămas la 2700 lei. Era neclară suma la început", a declarat Andrei Lazăr, purtător de cuvânt de al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj.

Vizualizări: 6,362

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: