Infirm după ce a fost călcat de un autocar!

Accident incredibil produs în noaptea de joi spre vineri în satul Poienari, Gorj, lângă intersecţia din drumul naţional spre cel ce duce la Baia de Fier, un bărbat de 34 de ani rămânând în viaţă după ce a fost călcat de un autocar.

Tânărul era întins pe carosabil, dar şoferul autocarului nu l-a observat nici măcar după ce a trecut cu maşina peste el, continuându-şi drumul. Altcineva a observat că pe asfalt se află o persoană în agonie şi a sunat la 112, victima fiind un Ion care îşi serbase ziua numelui cu câteva ore mai înainte. De la bar omul a ajuns în cele din urmă la spital, unde medicii au decis că trebuie să îi amputeze un picior pentru a-i fi păstrate şansele de supravieţuire, rănitul urmând să rămână o perioadă mai îndelungată sub supraveghere medicală.

Poliţiştii sosiţi la locul accidentului şi-au dat seama repede că au de-a face cu un accident rutier, reuşind în câteva ore să dea de urma şoferului. Un târgujian de 55 de ani care conducea un autocar ce face curse regulate între Târgu Jiu şi Bucureşti este cel care l-a călcat pe bărbatul întins pe carosabil şi şi-a văzut mai departe de drum. El se întorcea spre Târgu Jiu din capitală şi avea şase pasageri în maşină, dar aceştia dormeau în momentul trecerii prin Poienari, nefiindu-le de prea mare folos anchetatorilor. Şoferul a fost reţinut vineri dimineaţa pentru 24 de ore, în cursul zilei el fiind prezentat unui judecător de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Novaci, care a dispus continuarea cercetărilor cu plasarea sub control judiciar a inculpatului.

„Respinge propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, privind arestarea preventivă a inculpatului Marinescu Grigore. (...) dispune luarea măsurii controlului judiciar (…) pe o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 09/01/2016, după expirarea perioadei reţinerii, respectiv ora 15:45, şi până la data de 08/03/2016, ora 15:45”, au decis judecătorii. Verdictul nu este însă cel final, procurorii putând să îl conteste şi să solicite în continuare arestarea preventivă sau arestul la domiciliu.

Vizualizări: 189

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: