Informaticienii au descoperit că Gârjoabă intra pe site-uri de gay

Situaţia angajatului de la Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură (APIA) Gorj este departe de a se rezolva, ba chiar se complică. Discuţiile cu un gay, dar şi accesarea mai multor site-uri destinate bărbaţilor interesaţi de relaţii cu alţi bărbaţi au fost confirmate de informaticienii de la APIA Bucureşti, care au verificat calculatorul bărbatului.

Instituţia a demarat o anchetă internă, iar zilele lui Gheorghe Gârjoabă se anunţă unele foarte grele.

Totul a început după ce Gheorghe Gârjoabă şi-a făcut un cont de Facebook, dar a folosit mailul de la APIA. Nu s-a oprit aici şi a vorbit cu un gay, Cristi Popa, în orele de program. I.-a trimis mesaje şi chiar i-a lăsat numărul de telefon. Cristi Popa ar putea deveni gelos pentru că Gârjoabă mai căuta şi alţi masculi, pe alte site-uri de profil. „Am demarat o anchetă internă care va stabili în ce măsură s-au adus prejudicii imaginii instituţiei şi a salariaţilor întrucât denigrează şi activitatea colegilor. S-a controlat calculatorul acestuia de către APIA de la centru. S-a accesat pe acest cont de Facebook în data de 16 şi 17 martie, în timpul programului. De asemenea, în acele zile a vizitat de pe acest calculator şi site-uri precum GayFriends, Twinks, sau alte astfel de site-uri”, a declarat Delia Mercioiu, director APIA Gorj.

   

Gârjoabă: Nu am înclinaţie spre aşa ceva

Distracţia s-a terminat prost pentru bărbatul trecut de prima tinereţe, care a ajuns în Comisia de Disciplină. Chiar şi cu dovezile clare găsite de IT-iştii de la APIA Bucureşti, Gheorghe Gârjoabă neagă toate acuzaţiile care i se aduc şi spune că totul a fost o înscenare. „Nu am ştiut ce orientări sexuale are el, nu am înclinaţie spre aşa ceva, mă gândeam că mă va ajuta vreodată cu scrierea unui articol dacă urma să câştig procesele pe care le am, că eu am fost târât prin tribunal nevinovat. Spunea că are dosarul meu la el, că am ocupat un post ilegal. Nu eram în timpul programului când am vorbit cu el pe Facebook, eram în afara lui. Era la prima oră, opt fără ceva. Doar cu el am vorbit de pe acest cont, am mai trimis doar felicitări de sărbători la cântăreţe de muzică populară. Iniţial i-am şi refuzat invitaţia de prietenie”, a comentat Gheorghe Gârjoabă, consilier asistent pe probleme economice în cadrul APIA Gorj. Cert este că discuţiile de pe Facebook nu-l susţin pe gorjean.    

Comisia de disciplină din cadrul APIA Gorj urmează să stabilească ce măsuri va lua în acest caz.  

Vizualizări: 214

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: