Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Infractoarea Dulceața a scăpat de condamnare! Vezi cum!

Dosarul pe care polițiștii și procurorii gorjeni l-au făcut pentru două femei din Vâlcea și pentru soțul uneia dintre ele, după ce au înșelat diverși gorjeni cu bijuterii false și cu false „donații pentru victimele de la Colectiv”, s-a încheiat fără ca persoanele trimise în judecată să fie condamnate. Legea le dă voie inculpaților să se împace cu victimele sale și așa au procedat și vâlcenii, cap de afiș în dosar fiind Dulceața Miclescu. Aceasta, împreună cu soțul său și cu o altă rudă au trecut și prin arestul IPJ Gorj, în baza unui mandat de arestare preventivă emis la începutul anului. Acum victimele s-au împăcat cu cei care le-au înșelat, deși dacă nu ar fi ajuns după gratii în luna ianuarie probabil și alți gorjeni erau păcăliți, în mașina vâlcenilor fiind descoperite la percheziție aproape o jumătate de kilogram de bijuterii false, tinichelele urmând să fie înlocuite cu unele veritabile, provenite de la naivi sau de la cei dispuși să facă donații pentru victimele de la Colectiv.

„Încetează procesul penal având ca obiect săvârşirea de către inculpatele Gunici Claudia şi Miclescu Dulceaţa a infracţiunii de înşelăciune, prevăzută de art.244 alin.1 şi 2 C.pen. şi de către inculpatul Miclescu Leonard a infracţiunii de complicitate la înşelăciune, prevăzută de art.48 alin.1 C.pen. raportat la art.244 alin.1 şi 2 C.pen., ca urmare a împăcării părţilor. În baza art. 159 alin. (2) C. pen. constată stinsă acţiunea civilă formulată de partea civilă Boiengiu Gheorgheta. În baza art.241 alin.1 C.pr.pen., constată încetată de drept măsura preventive a controlului judiciar luată faţă de inculpata Gunici Claudia prin încheierea nr.28/18.02.2016 a Judecătoriei Tg-Jiu. În baza art. 275 alin. (1) pct. (2) lit. d) C. pr. pen. obligă partea civilă Boiengiu Gheorgheta, persoana vătămată Popescu Elena la plata a câte 10 lei şi fiecare dintre inculpaţi la plata a câte 800 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat”, au decis magistrații gorjeni. Sentința dată de judecători acum nu e definitivă, dar doar procurorii ar mai putea să o conteste, fără mare efect însă atâta timp cât a intervenit împăcarea părților.

Vizualizări: 592

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: