INIȚIATIVĂ Foc de tabără și vânătoare de ouă, într-o comună din Gorj

Tinerii încep să se implice în viața satului gorjenesc. Dovedește acest lucru o tânără din comuna Turcinești, care a decis să se implice, dar și să convingă tinerii să fie mai activi în comunitate. Andreea Stoica organizează o serie de activități în Turcinești, comuna natală, în perioada 1-4 mai.

Prima acțiune va fi în data de 1 mai, atunci când tot localnicii din Turcinești, cu mic cu mare, sunt așteptați să marcheze Ziua Internațională a Muncii în jurul unui foc de tabără. Întâlnirea va avea loc începând cu ora 20.00 în satul Rugi ”La bănci”, unde sătenii se pot întâlni, pot socializa și pot asculta o muzică bună în jurul focului.

În data de 4 mai are loc ”Vânătoarea de ouă”, special organizată de Sfintele Sărbători Pascale, unde sunt invitați să participe copiii cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani însoțiți de părinți. Startul se va da la ora 11.00 pe terenul de fotbal de la Turcinești, iar intrarea este liberă pentru toată lumea. Vor fi premiați copiii care vor găsi cele mai multe ouă ascunse bine de iepuraș.

Andreea Stoica este și autoarea acțiunii de ecologizare sabotată de primarul din comuna Turcinești care a acoperit cu pământ toate gunoaiele care trebuiau strânse de voluntari. Tânăra nu s-a lăsat și împreună cu soțul ei au dezgropat o parte de deșeuri pe care le-au dus la tomberonul din comună.

Vizualizări: 926

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: