Înscrieri pentru căsătoriile la Poarta Sărutului

Primăria Târgu Jiu este asaltată de solicitări pentru căsătorii la Poarta Sărutului, la cumpăna dintre ani. Asta în condiţiile în care depunerea documentelor se face în perioada 21-23 decembrie. „Avem foarte multe acţiuni legate de sfârşitul de an, încă nu am terminat cu împodobirea oraşului. Avem în agenda noastră o serie de acţiuni pregătite de Direcţia de Protecţia Socială. Şi în acest an, vom organiza Revelionul pentru persoanele fără venituri, precum şi oficierea căsătoriilor la Poarta Sărutului”, a declarat Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu.

Anul trecut 16 cupluri şi-au unit destinele, în noaptea de Revelion, la Poarta Sărutului. Primarul crede că a purtat noroc tinerilor cărora le-a oficiat căsătoria. „Până în momentul de faţă, vreo şase cupluri şi-au anunţat telefonic intenţia de a-şi uni destinele în noaptea de Revelion. Cu siguranţă, vom avea un număr mai mare de căsătorii pentru că de la an la an solicitările au fost în creştere. Din informaţiile pe care le am, acolo unde am oficiat eu căsătorii nu au fost şi nici nu sunt probleme”, a precizat Cârciumaru.

Cuplurile care doresc să-şi unească destinele în noaptea de Revelion vor trebui să achite municipalităţii o taxă de 400 de lei. Acestea vor primi din partea autorităţilor: tort, şampanie şi flori.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: