Întâlnire a primarilor de pe Valea Motrului

Primarii localităților de pe Valea Motrului, județul Gorj, s-au întâlnit vineri la inițiativa lui Cosmin Morega, primarul din Motru.

Au participat primarii din Glogova, Cătunele, Samarinești, Văgiulești, Broșteni și Florești. "O întâlnire benefică unde s-au pus la punct primii pași de constituire a Asociației UAT-urilor de pe Valea Motrului.  În această asociere, se dorește ca pe lângă primăriile din Motru, Glogova, Cătunele, Samarinești, Văgiulești, Broșteni și Florești să facă parte și Consiliul Județean Gorj și Consiliul Județean Mehedinți", a transmis primarul din Motru, Cosmin Morega, care a și fost desemnat președinte al acestei asocieri.

Obiectivele principale ale asocierii sunt: dezvoltarea economică a întregii zone prin facilități oferite mediului de afaceri, dezvoltarea și extinderea serviciilor de utilitate publică, dezvoltare socială, dezvoltare culturală.

”Țin să mulțumesc tuturor participanților prezenți la această primă întâlnire, oameni cu experiență și vechime în Administrația publică Locală și în care am mare încredere că împreună vom duce la bun sfârșit această inițiativă a noastră, benefică comunităților pe care le reprezentăm și care, cu siguranță, va aduce un plus în viața de zi cu zi a fiecărui cetățean", a transmis Cosmin Morega.

Primarii au stabilit să se întâlnească cel puțin o dată pe lună. 

Vizualizări: 1,981

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: