Ivăniși: Dacă 9.000 de oameni strigă “Hapciu!”, se dărâmă prefectura

Coordonatorul ADN Gorj, Nicolae Ivăniși, este de părere în continuare că se urmărește distrugerea Complexului Energetic Oltenia, pentru ca România să rămână fără independență energetică.

Ivăniși crede că salvarea poate să vină doar de la minerii și energeticienii din producție: “Ei nu știu să se impună. Nu au înțeles ce înseamnă să fii zece mii. Hai, 9.000, câți sunt în producție. Păi dacă strigă o dată 9.000 de oameni hapciu, se dărâmă prefectura. Se dărâmă, o luăm apoi de jos și o facem la loc. Ei nu înțeleg ce forță au! Dar, în continuare sunt executanții unora sau altora”.

Potrivit liderului ADN Gorj, minerii nu mai sunt uniți și se lasă manipulați de liderii sindicali. “Și minerul e trădător, ca să o vorbim pe față, cu sindicaliști cu tot. Când trebuie să facă front comun, când trebuie să dea cu pumnul în masă, nimic! Când se apropie interesele, vine politicul, îi șpăguiește pe câte doi-trei-cinci lideri de sindicat, le dă frumos savarina, și se bat armatele care să-și pună un lider mai hoț. Eu asta am înțeles, că se bat sindicaliștii de stânga cu sindicaliștii de dreapta. Pe oameni cine îi mai reprezintă? Apoi vin și se plâng că au probleme”, a spus Ivăniși la Impact TV.

Acesta nu înțelege cum de mii de oameni acceptă să muncească în condiții atât de proaste, de multe ori fără echipamente potrivite: “Ei nu simt că le e frig în sandale iarna, ei nu simt că nu mai produc și alții produc? Ar trebui să nu se mai oprească (n.r. - din proteste) până nu văd că au toate condițiile asigurate”.

Ivăniși crede că minerii sunt manipulați în primul rând de liderii de sindicat. (A.A.)

Vizualizări: 2,864

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: