Funcție pentru Văcaru

Partidul fostului premier și deputat de Gorj Victor Ponta s-a reunit, marți, pentru a decide strategia politică pentru perioada următoare. În cadrul Biroului Executiv al partidului, Alin Văcaru, coordonatorul Pro România Gorj, a fost numit secretar general interimar. Fostul deputat de Gorj este unul dintre apropiații lui Victor Ponta.

„Conducerea partidului a analizat și discutat în toată această perioadă rezultatele alegerilor parlamentare. Decizia unanimă a fost să rămânem consecvenți în a fi de partea cetățenilor, urmând să comunicăm în perioada următoare proiectele concrete la care lucrăm în acest sens. Tot astăzi s-a stabilit că Alin Văcaru, actual secretar general adjunct, va ocupa funcția de secretar general interimar până la următorul congres”, a declarat Victor Ponta, președintele Pro România.


Partidul a mai decis marți înființarea unor grupuri de lucru. Astfel, Marian Neacșu va coordona grupul de negociere privind alianțele locale, iar Felix Rache se va ocupa de Grupul Aleșilor Locali.

Corina Crețu este responsabilă de grupul de dezbateri ideologice, Adrian Țuțuianu de grupul de analiză privind situația fuziunii cu ALDE, iar Silviu Predoiu de grupul de planificare strategică.

Vizualizări: 4,070

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: