Întârzie voucherele de vacanță pentru salariații CE Oltenia

Voucherele de vacanță încă nu au ajuns la salariații Complexului Energetic Oltenia. Oamenii speră să primească banii până la începutul lunii viitoare pentru că mulți dintre ei și-au programat deja vacanțe din iulie. Situația va fi lămurită joi, când sindicatele se vor întâlni din nou cu Directoratul companiei. Valoarea vocuherului de vacanță este de 2.250 de lei pentru fiecare angajat.

Sindicaliștii susțin că angajații îi sună și îi întreabă când vor primi tichetele de vacanță. Pandemia de coronavirus a făcut ca lucrurile să se miște mai greu și în această direcție, dar salariații speră să primească banii la sfârșitul acestei luni.

Mulți dintre ei și-au programat deja concedii de săptămâna viitoare.  „O să avem discuții și despre voucherele de vacanță. Trebuie să fie acordate voucherele de vacanță până la 1 iulie. Sunt foarte mulți colegi care mă sună și mă întreabă despre aceste vouchere. Pe 26 – 27 ar trebui să plece în stațiune, dar au ajuns la o înțelegere cu agenția de turism ca să plătească biletul pentru concediul de odihnă. Să sperăm că vor fi date acele carduri încărcate cu sumele respective. Când se duc la agenție oamenii, banii aceia trebuie să fie în cont. Din ce știu eu, nu a primit nimeni voucherul de vacanță”, a declarat, la Tele3, Gabriel Căldărușe, liderul SMEO.

Lucrurile ar trebui să fie tranșate în câteva zile și, în funcție de perioada în care și-au stabilit concediile, angajații companiei să primească banii de vacanță. „Sunt oameni care și-au făcut rezervări. Sunt foarte multe hoteluri pe litoral care nu acceptă anularea. Nu știu care este termenul limită pe care îl are compania cu cei care au câștigat contractul. Sunt oameni care trebuie să plece în concedii și ar trebui să fie rezolvată această problemă”, a mai spus Căldărușe.

Valoarea unui voucher de vacanță este de 2.250 de lei pentru fiecare angajat al companiei.

Vizualizări: 2,478

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: