Pîrvulescu (FNME): Preferă să stea pe rețelele de socializare, să înjure

Declarație neinspirată făcută de liderul Federației Naționale Mine Energie la un post local de radio. Dumitru Pîrvulescu a comentat posibilitatea organizării unui protest al minerilor și a spus că nu se așteaptă la mare susținere din partea minerilor și energeticienilor care, spune sindicalistul, “preferă să stea pe rețelele de socializare, să înjure pe unul care mai face ceva fără să participe la ceva”.

Dumitru Pîrvulescu a fost întrebat dacă se poate baza pe o susținere a sindicatelor într-o mișcare de protest. În replică, acesta a spus că nu de colegii din sindicate se teme. Are emoții pentru participarea celor afectați de problemele ce roiesc în compania energetică.

Mai exact, președintele Federației Naționale Mine Energie a trimis săgeți către salariații companiei care nu ar fi dispuși să participe la un protest și care preferă să stea pe Facebook și să înjure. „Nu vorbesc neapărat de o susținere a sindicatelor. Problema este că nu ai o reacție a oamenilor. Au fost chestiuni foarte grave. Adică tu stai acasă în șomaj tehnic și nici măcar nu vii să susții o acțiune sau vezi că ți se întâmplă ceva, îți taie din buzunar... Preferă să stea pe rețelele de socializare, să înjure pe unul care mai face ceva fără să participe la ceva. Dacă stau doar în fața calculatorului și nu iese nimeni în stradă. O să vedeți câți o să iasă în stradă”, a fost declarația lui Pîrvulescu, la Radio Impact.

Vizualizări: 2,496

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: