Interlop arestat în timp ce făcea live de la o petrecere. Prostia l-a dat de gol

Știa că este dat în urmărire, fiind condamnat cu executare, dar nu s-a putut abține și a făcut un live de la o petrecere organizată tot ilegal, în pandemie. Alyn Spaniolu Legenda Vie are 24 de ani și a transmis live inclusiv momentul arestării.

Polițiștii au înregistrat astfel o premieră, arestându-l în plin live pe cel ce-și spune Alyn Spaniolu Legenda Vie, care fără să vrea a surprins și momentul în care trupele speciale iau cu asalt încăperea.

„Culcat! Unde e telefonul? Culcat! Culcat! Gata! Jos! Pe burtă, pe burtă!”, au fost cuvintele pe care infractorul nu se aștepta să le audă.

Mascații au descins la locuința lui Alyn Spaniolu din Merișani, județul Argeș, la sesizarea polițiștilor din localitate. Agenții văzuseră pe Facebook live-ul care avea și mulți urmăritori. 

 

Bărbatul era condamnat la pedeapsa închisorii de un an, pentru săvârșirea infracțiunii de furt și a ajuns direct în arest. În plus, atât el cât și participanții la petrecerea ilegală au fost amendați cu câte 2.000 de lei, pentru încălcarea restricțiilor impuse de pandemie.

Vizualizări: 2,631

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: