Ce a făcut un șofer băut și cu permisul anulat

A fost accident duminică seara în Târgu Jiu, pe str. Ana Ipătescu. "Din cercetările efectuate de polițiști a reiesit faptul că un bărbat de 47 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ana Ipătescu, din municipiul Târgu Jiu, din direcția strada 9 Mai către strada Unirii, a intrat in coliziune cu un autoturism condus din direcția opusă de către un bărbat de 61 de ani, din municipiul Târgu Jiu", transmite IPJ Gorj.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorilor auto, a unui bărbat de 48 de ani din municipiul Târgu Jiu şi a unei femei de 58 de ani, din municipiul Târgu Jiu, pasageri în cele două autovehicule.

Cu ocazia testarii cu aparatul etilotest, rezulatul a fost negativ în cazul conducătorului auto de 61 de ani, iar în cazul conducătorului auto de 47 de ani a rezultat o concentratie de 1,04 mg/ l alcool pur in aerul expirat, acesta figurând in bazele de date cu permisul de conducere anulat.


În cauză s-a intocmit dosar penal sub aspecul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența alcoolului și care are permisul de conducere anulat.

Vizualizări: 2,053

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: