Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Intervenţie la Guvern pentru personalul nedidactic din şcoli

Deputatul Partidului Poporului- Dan Diaconescu (PP-DD), Niculina Mocioi, a depus la Ministerul Educaţiei Naţionale şi la Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice memoriul Sindicatului Liber din Învăţământ, Târgu Jiu. Este vorba despre memoriul redactat şi susţinut de sindicatele din Gorj, prin care solicită ca sporul de vechime să nu mai fie inclus în salariul de bază al personalului nedidactic.

„Am decis să adus în atenţia miniştrilor problema a sute de persoane din Gorj. Nu cred că 600 de lei este un salariu cu care poţi să pui mâncare pe masă, să te îmbraci, să plăteşti facturi şi să-ţi trimiţi copilul la şcoală. Am cerut celor doi miniştri, Remus Pricopie şi Mariana Câmpeanu, să găsească soluţii pentru problema oamenilor sau cel puţin să aflăm care sunt paşii ce trebuie urmaţi pentru ca personalul nedidactic să nu mai fie umilit“, a declarat deputatul Niculina Mocioi. 

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: